Tuesday, 09 August 2011 13:20

IR Mapio updated to 1.2.4

*Crash on shutdown of Resolume Avenue and on change a composition is really fixed.

*Fixed - initialization of Maipo's configuration on load a composition(if "Edit mode" is disable).

  • Print
  • Email
  • 20 comments
  • font size decrease font size decrease font size increase font size increase font size

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.


Anti-spam: complete the task

20 comments

  • Comment Link felipe spencer Monday, 15 August 2011 23:53 posted by felipe spencer

    hello ivan... i'm bazilian and i have one question.... where i take my academic license? thankz

  • Comment Link Ivan Ryaboff Tuesday, 16 August 2011 16:29 posted by Ivan Ryaboff

    please send me a request on email contact))irworkshop.com

  • Comment Link Ivan Ryaboff Tuesday, 16 August 2011 16:35 posted by Ivan Ryaboff

    is no longer necessary, has sent you a message by "about.me".

  • Comment Link Dani Garcia Wednesday, 17 August 2011 11:41 posted by Dani Garcia

    Hi Ivan, I have problems to install in OSX 10.6 The dongle file seems to not change...

  • Comment Link Ivan Ryaboff Wednesday, 17 August 2011 17:36 posted by Ivan Ryaboff

    What's the problem? Just do not installs? Mapio not working? Please send a description to my e-mail.

  • Comment Link martin Thursday, 18 August 2011 22:50 posted by martin

    Hello, im installed and i work fine, but now the app dont load anymore
    I try to reinstall but i dont have sucess
    Im use resolume aveneu
    Im try to buy before
    Tks

  • Comment Link Ivan Ryaboff Friday, 19 August 2011 17:41 posted by Ivan Ryaboff

    Please, send me a detail this problem to [b]contact a irworkshop dot com[/b]

  • Comment Link Ivan Ryaboff Friday, 19 August 2011 17:44 posted by Ivan Ryaboff

    What's your OS? What does "the app dont load anymore"? Does not appear in the list of effects?

  • Comment Link Andre Rumjanek Tuesday, 30 August 2011 20:07 posted by Andre Rumjanek

    Hi Ivan,

    I'm having an issue, when using the inverted poly mask. When the mask overlaps another output, it doesn't seem to be transparent. In other words: an output with an inverted poly mask overlapping another output, won't be transparent and won't allow the other output to be displayed correctly. No matter the order of the outputs (lower or higher).

    If you need I can send a .mio as an example.

    Thanks for the attention.

  • Comment Link Ivan Ryaboff Thursday, 01 September 2011 04:04 posted by Ivan Ryaboff

    This behavior of the inverted masks is feature of current implementation. In a future version will be able to choose the behavior of the mask. Now you can send me your mio file I will tell you how to solve your problem.